Ezine.bg»Избрани Колекции»Хрупкави панирани канелони
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Панирани канелони
Сварете купешките канелони в кипяща подсолена вода без да ги преварявате. Нека канелоните да останат леко твърди....
Канелони с кайма
Разбърква се с дървена лъжица и с него се пълнят канелоните като се навиват на руло или се оформят пликове....
Канелони с Рикота
Зеленият фасул се вари в подсолена и вряща вода, отцежда се, но се запазва водата, в която е врял. След като се охлади фасулът се реже на половинки...
Канелони с шунка
Сварете канелоните според указанията на опаковката ги напълнете с вече изстиналата смес....
Хрупкави панирани карфиолчета
Отцедете панирания карфиол върху кухненска хартия.
Хрупкавите панирани карфиолчета са чудни....
Канелони с плънка от риба
Когато почти изсъхнат, се изрязват квадратчетата със страна около 12 см и канелоните се поставят в навлажнена кърпа....
Пълнени канелони на фурна
Много вкусни пълнени канелони, които ще разнообразят трапезата ви!
Бон апети с пълнени канелони на фурна!...
Хрупкави панирани бутчета с грис
Поднесете панираните бутчета със свежа салата.
Хрупкавите панирани бутчета с грис са много вкусни.
Добър апетит!...
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 8
54
42
31
21
10
Дай твоята оценка: