Ezine.bg»Избрани Колекции»Хрупкави панирани канелони
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Сварете купешките канелони в кипяща подсолена вода без да ги преварявате. Нека канелоните да останат леко твърди....

Зеленият фасул се вари в подсолена и вряща вода, отцежда се, но се запазва водата, в която е врял. След като се охлади фасулът се реже на половинки...

Разбърква се с дървена лъжица и с него се пълнят канелоните като се навиват на руло или се оформят пликове....

Сварете канелоните според указанията на опаковката ги напълнете с вече изстиналата смес....

Отцедете панирания карфиол върху кухненска хартия.
Хрупкавите панирани карфиолчета са чудни....

Когато почти изсъхнат, се изрязват квадратчетата със страна около 12 см и канелоните се поставят в навлажнена кърпа....

Много вкусни пълнени канелони, които ще разнообразят трапезата ви!
Бон апети с пълнени канелони на фурна!...

Поднесете панираните бутчета със свежа салата.
Хрупкавите панирани бутчета с грис са много вкусни.
Добър апетит!...
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 8
54
42
31
21
10
Дай твоята оценка: